TV-løsninger

TV-løsninger

Ledende og unike IPTV-løsninger, basert på dine krav og behov

Intelecom leverer IPTV-løsninger til mange ulike virksomheter – til lands og til vanns – med forskjellige krav og behov. Boligplattformer, skip og hoteller er blant våre kunder. Vårt helhetlige TV-konsept gir den enkelte kunde mulighet til å skreddersy sin TV-løsning, uten at prislappen blir for høy. Vårt utgangspunkt har vært å tilby det nordiske markedet løsninger som er litt utenom det vanlige, og vi tør påstå at TV-løsningene fra Intelecom er toneangivende både når det gjelder tjenester og brukeropplevelse.

På hotell forventer gjesten det riktige utvalget av TV-kanaler, samtidig som hun/han vil ha tilgang til de samme tjenestene og mulighetene som hjemme, eksempelvis Facebook, YouTube og Spotify. Det er også ønskelig for mange gjester at de kan vise sitt eget innhold på TV-skjermen på rommet.

Med det siste innen IPTV-teknologi leverer Intelecom et kostnadseffektivt og fremtidsrettet TV- system tilpasset dine behov. Foruten hovedfunksjoner som HDTV, PVR og radio, omfatter våre løsninger PAGA muting, CCTV-integrering og private meldinger.

Med Intelecoms løsninger for digital skilting er det mulig å distribuere alle typer informasjon. Man kan enkelt sette opp og distribuere ønsket innhold til forskjellige skjermer i konferanseområder, kantiner, venterom, resepsjoner, på flyplasser og i andre områder der folk samles.