Trådløst Nettverk

Trådløst nettverk fra Intelecom – komplekse løsninger som er enkle å bruke

I en moderne bedrift forventer de ansatte en mobil arbeidsplass for effektiv samhandling og tilstedeværelse, uansett hvor de er. Dette krever trådløs tilknytning til nødvendige ressurser på en enkel måte.

Intelecom er spesialist på trådløse nettverk med teknologi fra markedsledende Aruba – et selskap i HP konsernet, og ble i 2005, som første nettverksleverandør i Norge, sertifisert som Aruba Platinum Partner. Aruba, som anbefales av analytikere som Gartner Group, har i en årrekke vært blant de mest innovative innenfor trådløssegmentet. Selskapets fokus er den mobile medarbeider og all utvikling handler om å underbygge dette. Der mange leverandører fokuserer utelukkende på teknologi, arbeider Aruba for å skape komplekse løsninger som er enkle i daglig bruk.

Intelecom har lang erfaring med design, implementering og support av disse avanserte løsningene, som støttes av Arubas kompetanse og solide supportapparat. Store internasjonale selskaper, som blant annet Microsoft, har valgt å benytte Aruba for trådløs distribusjon av virksomhetskritisk tale, video og data. Deres løsninger er sertifisert opp mot Microsoft Skype4B

For mer informasjon, se www.arubanetworks.com eller ta kontakt med oss i Intelecom.