Kablet Nettverk

Et moderne nettverk er avhengig av riktig konfigurasjon og intelligent arkitektur

Det stilles stadig større krav til nettverket som skal håndtere all datatrafikk i bedriften. Mer og mer data blir lagret i skyen eller på server og lastes dynamisk mot klientutstyr. Samtidig er det flere og flere tjenester som utvikler seg til å benytte datanettverk som transportkanal. Viktige strømmer som tale og video deler samme nettverk som annen data. Det krever et robust nett som er satt opp på riktig måte for å sikre kvalitet fra ende til ende, uansett hva man bruker nettverket til. Dette betyr at et moderne nettverk er avhengig av riktig konfigurasjon og intelligent gjennomtenkt arkitektur for å fungere optimalt.

Intelecom har ekspertise på toppnivå og erfaring fra krevende leveranser til en rekke virksomheter med høye krav. Løsningene våre skal sørge for at nettverket fungerer optimalt og gi IT-avdelingen maksimal trygghet, blant annet gjennom dynamisk justering av ytelse, integrert pro-aktiv overvåkning og forenklet provisjonering.

Som systemintegrator har Intelecom utført en rekke krevende installasjoner hvor flere systemer må fungere sammen. Gjennom smarte valg av teknologi og løsninger, leverer vi sømløse integrasjoner og fungerer som Single-Point-Of-Contact (SPOC) i komplekse miljøer med flere leverandører. Dette gir bedriften trygghet for at vi raskt og smidig kan løse problemer som måtte oppstå. Intelecom er ledende på leveranser fra flere markedsledende aktører, og leverer løsninger fra blant annet HP Enterprise, Aruba Networks, Alcatel-Lucent og Cisco.