Nettverk

Nettverk

Den mest optimale nettverksløsningen for din virksomhet, med høy grad av ytelse og sikkerhet

Nettverket er selve bærebjelken for all elektronisk kommunikasjon i en bedrift eller organisasjon. Med over 30 års bransjeerfaring kan Intelecom som nettverkspartner tilby den mest optimale løsningen, basert på kost og funksjonalitet, uavhengig av leverandør. Våre ansatte har høy faglig kompetanse og bred prosjekterfaring, og gjennom samarbeid med markedsledende aktører, som Alcatel-Lucent, Cisco, Aruba og HP, kan vi også tilby en imponerende produktportefølje.

Intelecom Group ble som den første i Norge sertifisert som Aruba Platinum Partner, som er det høyeste partnernivået hos Aruba. Dette innbærer at vi har teknisk personell sertifisert på det høyeste nivået for å kunne yte våre kunder best mulig og kvalifisert service og bistand. Vi har jobbet med Aruba i flere år og har etablert en meget god kompetanse og erfaring på produktene og trådløse nett.

Intelecom har ekspertise på toppnivå og erfaring fra krevende leveranser til en rekke virksomheter med høye krav. Løsningene våre sørger for at nettverket fungerer optimalt og gir IT-avdelingen den tryggheten som kreves gjennom blant annet dynamisk justering av ytelse, integrert pro-aktiv overvåkning og forenklet provisjonering. Som systemintegrator gjør Intelecom mange krevende installasjoner hvor flere systemer må fungere sammen.

På tvers av kundens behov, har Intelecom montert en fullt administrert LTE/4G løsning som inkluderer en totalpakke av med en ende-til-ende-eierskap fra spesifikasjon, prosjektledelse, dokumentasjon og teknisk tegning, montering og pakking / bevaring, igangkjøring, service og kontoadministrasjon levering , support og vedlikehold.

Som ledende leverandør av telekommunikasjonssystemer til kunder innenfor for olje / gass- og shipping vil administrasjon og overvåkningstjenester fra Intelecom sikre optimal drift av telekommunikasjonsmiljøer.