Konsulenttjenester

Konsulenttjenester

Vi tilbyr deg konsulenttjenester i Norge og resten av verden

Behovene i dagens organisasjoner endrer seg hurtig. Dette er ofte et resultat av marked, sykdom/permisjon eller prosjektbaserte leveranser. Vi i Intelecom har fleksible eksperter innenfor mange fagfelt som setter pris på muligheten til å ta eksterne oppdrag i Norge eller i andre deler av verden. Etterspør du konsulentbistand innen fagfelt som Telecom, Prosjektledelse, Nettverk, Utvikling eller Teknisk Tegning, gir vi deg våre aller beste hoder som setter pris på muligheten for å dele sin kompetanse og erfaring.

Våre konsulenter og installatører har kompetanse fra globale og komplekse prosjekter, samt mange års erfaring med både offshore og onshore telekommunikasjon. Vår portefølje består av erfarne feltinstallatører, feltingeniører, senior ingeniører og prosjektledere med godt renommé i markedet. Våre faste konsulenter er fulltidsansatte, noe som resulterer i pålitelige og stabile konsulenttjenester.

Intelecom er leverandør av større prosjekter, både nasjonalt og internasjonalt. Vi leverer prosjekter til markeder som offshore, hotell, transport, offentlig og kommunalt og kan skilte med bred erfaring innen områder som utvikling, IT og engineering.