Våre Løsninger

Kommunikasjonsløsninger fra Intelecom

Intelecom er en ledende leverandør av skybaserte og kundeplasserte kommunikasjonsløsninger og vår kompetanse gir kundene stabile, brukervennlige og skalerbare løsninger. Våre teknologiske løsninger bygger på en grunnleggende overbevisning om at god kommunikasjon lønner seg.

Intelecom leverer skreddersydde løsninger for telefoni og samhandling. Dagens kommunikasjonsløsninger er i rask utvikling. Trendene er mange og mulighetene uendelige. Samtidig har du behov som er unike for deg. Det kan handle om å skape bedre samhandling mellom avdelingskontorer og mellom virksomheten og medarbeidere som er ute på reise. Intelecom har mer enn 30 års erfaring på dette området og leverer løsninger for samhandling og telefoni som ivaretar alle bedriftens krav til fleksibilitet, skalerbarhet og sikkerhet.

Nettverket er selve bærebjelken for all elektronisk kommunikasjon i en bedrift eller organisasjon. Med over 30 års bransjeerfaring kan Intelecom som nettverkspartner tilby den mest optimale løsningen, basert på kost og funksjonalitet, uavhengig av leverandør. Våre ansatte har høy faglig kompetanse og bred prosjekterfaring, og gjennom samarbeid med markedsledende aktører, som Alcatel-Lucent, Cisco, Aruba og HP, kan vi også tilby en imponerende produktportefølje.

Intelecom leverer IPTV-løsninger til mange ulike virksomheter - til lands og til vanns - med forskjellige krav og behov. Boligplattformer, skip og hoteller er blant våre kunder. Vårt helhetlige TV-konsept gir den enkelte kunde mulighet til å skreddersy sin TV-løsning, uten at prislappen blir for høy.

Intelecom tilbyr deg konsulentbistand i Norge og resten av verden. Behovene i dagens organisasjoner endrer seg hurtig. Dette er ofte et resultat av marked, sykdom/permisjon eller prosjektbaserte leveranser. Vi i Intelecom har fleksible eksperter innenfor mange fagfelt som setter pris på muligheten til å ta eksterne oppdrag i Norge eller i andre deler av verden.