• This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Våre Løsninger

Våre Løsninger

Kommunikasjonsløsninger fra Intelecom

Intelecom er en ledende leverandør av skybaserte og kundeplasserte kommunikasjonsløsninger og vår kompetanse gir kundene stabile, brukervennlige og skalerbare løsninger. Våre teknologiske løsninger bygger på en grunnleggende overbevisning om at god kommunikasjon lønner seg.

Intelecom er en ledende tilbyder av kontaktsenterløsninger. Med over 17 års erfaring, var Intelecom en av de første til å utvikle et skybasert kontaktsenter. Intelecom Connect er svært fleksibelt og skalerbart, og kan benyttes av fra én til flere tusen agenter samtidig som kan sitte på hvilket som helst enhet, hvor som helst, og kan sømløst integreres med en rekke forskjellige applikasjoner. Intelecom Connect er en av de få kontaktsenterløsningene som er fullstendig multikanal og kundebehandlere kan håndtere henvendelser på Telefon, Epost, Chat, Sosiale medier og SMS i samme brukergrensesnitt.

Intelecom leverer skreddersydde løsninger for telefoni og samhandling. Dagens kommunikasjonsløsninger er i rask utvikling. Trendene er mange og mulighetene uendelige. Samtidig har du behov som er unike for deg. Det kan handle om å skape bedre samhandling mellom avdelingskontorer og mellom virksomheten og medarbeidere som er ute på reise. Intelecom har mer enn 30 års erfaring på dette området og leverer løsninger for samhandling og telefoni som ivaretar alle bedriftens krav til fleksibilitet, skalerbarhet og sikkerhet.

Intelecom har levert fremtidsrettede mobile tjenester og løsninger siden 1999. Vi gjør vårt ytterste for at våre kunder skal kunne kommunisere effektivt med sine kunder og brukere, enten det er gjennom SMS, telefonsamtale eller apps.

Nettverket er selve bærebjelken for all elektronisk kommunikasjon i en bedrift eller organisasjon. Med over 30 års bransjeerfaring kan Intelecom som nettverkspartner tilby den mest optimale løsningen, basert på kost og funksjonalitet, uavhengig av leverandør. Våre ansatte har høy faglig kompetanse og bred prosjekterfaring, og gjennom samarbeid med markedsledende aktører, som Alcatel-Lucent, Cisco, Aruba og HP, kan vi også tilby en imponerende produktportefølje.

Intelecom leverer betalingsløsninger som tilrettelegger for betaling i elektroniske kanaler som kontaktsenter, i mobile applikasjoner, web, telefontjenester eller via SMS. Brukeren belastes på sin telefonregning, kredittkort eller via andre betalingsløsninger.

Intelecom leverer IPTV-løsninger til mange ulike virksomheter - til lands og til vanns - med forskjellige krav og behov. Boligplattformer, skip og hoteller er blant våre kunder. Vårt helhetlige TV-konsept gir den enkelte kunde mulighet til å skreddersy sin TV-løsning, uten at prislappen blir for høy.

Intelecom tilbyr deg konsulentbistand i Norge og resten av verden. Behovene i dagens organisasjoner endrer seg hurtig. Dette er ofte et resultat av marked, sykdom/permisjon eller prosjektbaserte leveranser. Vi i Intelecom har fleksible eksperter innenfor mange fagfelt som setter pris på muligheten til å ta eksterne oppdrag i Norge eller i andre deler av verden.