Velg en erfaren og anerkjent leverandør av telekommunikasjonsløsninger

Gjennom mer enn 30 år har Intelecom Group AS bygget opp en anerkjent, profesjonell leveranse og prosjekt – og supportorganisasjon for telekommunikasjonsløsninger til offshore og onshore. Vi leverer et bredt spekter av produkter og tjenester til mange ulike kundegrupper; eksempelvis Telekom Management System (TMS), telefoni, Unified Communications, IP-TV og infrastrukturløsninger. I vårt Telecom operasjonssenter (TOC) har kundene tilgang til support 24/7 – 365 dager i året!

 

TMS - Teleovervåkningssystem

Intelecom TMS er en NORSOK T-100-kompatibel løsning som lar deg styre alle dine telekommunikasjonssystemer med ett enkelt styringssystem. Forenkler overvåking av datasystemer offshore, samt logging og presentasjoner av alarmer i et integrert miljø.

Intelecom leverer et «one-stop-shopping»-konsept for telekommunikasjonssystemer om bord. Våre systemer er sømløst integrerte og basert på velprøvde standarder. Løsningene ivaretar alle behov knyttet til informasjon, kommunikasjon, sikkerhet og underholdning om bord.

Tjenester

Bruker du mer tid på å håndtere teknologi enn å drive din virksomhet? Intelecom leverer administrerte og operative tjenester på flere områder, blant annet overvåking av telekommunikasjonssystemer og trådløs offshore-kommunikasjon.

Offshore Consultants

Intelecoms konsulenter har kompetanse fra globale og komplekse prosjekter, samt mange års erfaring med både offshore og onshore telekommunikasjon. Vår portefølje består av erfarne felt installatører, felt ingeniører, senior ingeniører og prosjektledere med godt renommé i markedet. Konsulentene våre er fulltidsansatte, noe som innebærer pålitelige og stabile konsulenttjenester.

Vi fokuserer på at alle våre konsulenter skal ha inngående bransjekunnskap og god erfaring med NORSOK.

Noen av våre kunder...

Kontakt oss om du du ønsker å vite mer om våre løsninger