Hotelløsninger som gir effektiv drift og fornøyde gjester

Med Intelecom Hospitality Solutions kan du tilby hotellgjestene dine den service og de tjenester de fortjener og forventer. Vi bistår med teknisk planlegging og implementering av totalløsninger. Du sikres trygg og rask kommunikasjon av høy kvalitet, og kan drive hotellet mer effektivt. Vi tar ansvar for drift og vedlikehold, og hjelper deg med å gi dine gjester en så god brukeropplevelse som mulig.

Med god bransjeforståelse, høy spisskompetanse og kvalitetssikring i alle ledd, samt fleksible løsninger og betalingsmodeller, sørger Intelecom for merverdi og den beste opplevelsen for gjestene, deg og hotellet ditt.

​Produktområder

Et hotell må håndtere mye teknologi i stadig endring, hvilket er krevende. For å innfri gjestenes krav, ønsker og behov, trenger du ikke bare dyktige medarbeidere, men også velfungerende tekniske løsninger.

​​Integrerte løsninger

Det er mye teknologi på et hotell, og mye som må spille sammen. Selve hjertet i et hotell er gjerne PMS-systemet som benyttes. Alt registreres her, og danner grunnlag for en smidig drift av hotellet. Integrasjon av ulike tekniske plattformer og tjenester står dermed helt sentralt på et moderne hotell.

Bransjekunnskap

Hotellsektoren er et område Intelecom satser tungt på. Men for å lykkes må vi ha de riktige produktene, den rette kompetansen, og de riktige kundene. Dette kommer ikke av seg selv. Bred og inngående kunnskap om det hotellmarkedet er derfor helt avgjørende. Vi søker den hver dag, hele tiden.

​Service og support

Et hotell skal fokusere på gjestene sine, ikke på teknologien som er på hotellet. Det er noe vi i Intelecom er fullt klar over, og stiller høye krav til oss som leverandør. Vi skal være tilgjengelig ovenfor deg som kunde, og helst ta hånd om et problem før du merker noe til det selv. Vær trygg på at uansett hva slags henvendelse du har til oss, så vil vi ta hånd om det du måtte ha behov for. Raskt og effektivt.

Noen av våre kunder...

Kontakt oss om du ønsker å vite mer om våre hotelløsninger