• This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Om Oss

Om oss

Intelecom er en ledende leverandør av skybaserte og kundeplasserte kommunikasjonsløsninger for bedrifter. Vi er en av Norges største systemintegratører og har vært involvert i mange av landets største kommunikasjonsprosjekter siden oppstarten i 1998. I tillegg har vi en stor internasjonal virksomhet for salg og leveranse av vårt anerkjente skybaserte kontaktsenter.

Vi er organisert i tre forretningsområder:

Customer Contact
Kontaktsenterløsninger er et av Intelecoms fokusområder. Vi har landets største miljø for utvikling, salg og leveranse av skybasert kontaktsenter. Med over 17 års erfaring var Intelecom en av de første i verden til å utvikle et skybasert kontaktsenter, en plattform som er anerkjent av analyseselskapet Gartner i deres Magic Quadrant for skybaserte kontaktsenter i Europa.

Den egenutviklede kontaktsenterløsningen er fullstendig multikanal og kundebehandlere kan håndtere henvendelser på telefon, Webchat, epost, sosiale medier og SMS i samme brukergrensesnitt, og leveres fra datasenter som innehar den ledende sikkerhetssertifiseringen ISO27001. Blant våre norske kontaktsenterkunder er blant annet Lyse, If forsikring, Skattedirektoratet og Ticket Reisebyrå.

System Integration
Innen systemintegrasjon av kommunikasjonsløsninger er Intelecom et av de aller største aktørene på det nordiske markedet. Vi fokuserer spesielt på store sektorer som olje og gas, shipping, hotell og reiseliv, helse og omsorgssektoren og offentlig forvaltning. Gjennom vår unike kompetanse på kompleks teknologi, evner vi å levere komplette og integrerte løsninger til både store og mindre kunder. Noen av våre kunder er Statoil, Choice Hotels, NAV og Solstad Offshore.

Våre ansatte er høyest sertifisert i Norden innenfor sine områder, og vi har ledende kompetanse på områder som telefoni, nettverk, video og samhandlingsløsninger. Vi kan levere dette installert hos bedriften, eller fra våre sikre norske datasenter.

Interactive
Forretningsområdet Interactive har levert fremtidsrettede mobile tjenester og løsninger siden 1998. Vi jobber hardt for at våre kunder skal kunne kommunisere effektivt med sine kunder og brukere, enten det er gjennom sms, telefonsamtale eller Mobile applikasjoner. Intelecom leverer mobile tjenester og løsninger for blant annet TV 2, NSB, Opplysningen 1881, store teleoperatører, samt en rekke andre virksomheter.

I tillegg jobber vi med mange Humanitære og Frivillige Organisasjoner, blant annet Plan Norge, SOS-barnebyer & Unicef. Gjennom vår lange erfaring i dette markedet har vi utviklet markedets kanskje mest moderne verktøy for innsamling, betaling, medlem- og faddertjenester via web, mobiltelefon og sosiale media.

Våre eiere
Intelecom eies av Herkules, Norges ledende Private Equity-aktør, med NOK 12,25 mrd i total kapitalbase. Herkules fokuserer på selskap med base i Norden, primært i Norge.